20 februar – Dealflow-kveld og kickoff

20 februar – Dealflow-kveld og kickoff

Dato

20.02.2023
18:00 - 20:00

Påmelding

20.02.2023
18:00

Arrangør

BAN Arctic

Sted

Online

Foreningen BANArctic er etablert og starter endelig opp for fullt. Vi starter det hele med vår første digitale dealflow-kveld.
Dealflow-kveld er et konsept vi skal kjøre utover hele året med forskjellig tema og inspirasjonsforedrag. Hovedformålet med kvelden er å inviterer inn investorklare oppstartsbedrifter til nettverket, etterfulgt av lukket investeringsdiskusjon blant medlemmene i foreningen. Her vil man ha muligheten til å sette sammen investeringsgrupper og felles vurderinger av caset før en evt. individuell investering.
 
VIKTIG: BAN Arctic hverken investerer eller gir anbefalinger til deres investeringer. Det vil være det enkelte medlem som på egen kjøl velger/velger ikke å investere. Foreningens bidrag er ferdig når møtet avsluttes på kvelden. Hvis det f.eks. er 4 medlemmer som ønsker å investere vil det formidles kontakt og videre dialog blir direkte mellom det respektive selskapet og investorene.
 
Kveldens program – 20.02.23
18:00 – Oppstart
  • Intro og velkommen
  • Inspirasjonsforedrag – Hvorfor og hvordan gjøre engleinvesteringer?
18:30 – Presentasjon fra selskapene
  • Tundra Drone
  • Pinova
19:15 – Oppstartsbedrifter må forlate rommet
  • Diskusjon rundet caset og interessekartlegging*
 
*Den avsluttende diskusjonsrunden vil i senere dealflow-kvelder være forbeholdt medlemmer av foreningen – det vil snart åpnes for innmelding. Denne første kvelden er åpen for alle som ønsker å se.
 
Ikke aktiv engleinvestor enda, men nysgjerrig på hva det innebærer?
Utover våren blir det satt opp eget forretningsenglekurs – dette er for dere som ønsker en dypere innføring i investeringer i oppstartsbedrifter. Denne åpne dealflow-kvelden kan likevel være en god smakebit for å få en liten introduksjon av foreningen.
 
Om foreningen BAN Arctic
Foreningen BANArctic er nylig etablert for å inspirere og mobilsere til bærekraftige investeringer i Nord-Norge. Dette initiativet har utspring fra et pilotprosjekt gjennomført sammen med Arctic Accelerator. Prosjektet er finansiert av Innovasjon Norge og Samfunnsløftet for å utvikle et miljø for engleinvestering i Nord-Norge. Som medlem av foreningen vil du få tilgang på tilgjengelig dealflow og møtepunkter med oppstartsbedrifter og det øvrige innovasjonsmiljøet i Nord-Norge. Foreningen fungerer kun som koblingsarena, er non-profit og gjør ingen investeringer eller anbefalinger selv.