Bli medlem

Alt du trenger å vite

Foreningen BANArctic er nylig etablert for å inspirere og mobilsere til bærekraftige investeringer i Nord-Norge. Vårt formål er å utvide investormiljøet i Nord-Norge ved å identifisere mulige og etablerte engleinvestorer, utvikle kompetansen, og inspirere  til hvordan mest mulig praktisk støtte nordnorske oppstartsbedrifter.

Som medlem av foreningen vil du få tilgang på tilgjengelig dealflow og møtepunkter med oppstartsbedrifter og det øvrige innovasjonsmiljøet i Nord-Norge.

Ikke aktiv engleinvestor enda, men nysgjerrig på hva det innebærer?
Utover våren blir det satt opp eget forretningsenglekurs – dette er for dere som ønsker en dypere innføring i investeringer i oppstartsbedrifter.

Viktig: Foreningen fungerer kun som koblingsarena, er non-profit og gjør ingen investeringer eller anbefalinger selv.

Pris medlemskap

Medlemsskap i foreningen er satt til kr 1000,- per år.

Pris for enkeltstående kurs

Dealflow-kvelder er gratis for våre medlemmer. Ikke-medlemspris er satt til 650 per kveld (dette gjelder ikke for oppstartsbedrifter som er invitert inn for å pitche).

Vårt 3 måneders engleinvestorkurs er satt til 990 kr for medlemmer og 1990 kr for ikke medlem. Ikke-medlemsprisen inkluderer medlemsskap i foreningen.

Medlemsfordeler

Som medlem får du tilgang til våre temakvelder, ressursarkiv og nettverk.

 

BAN Arctic er drevet frem av frivillig engasjement, Innovasjon Norge og Samfunsløftet. Kostnadene i medlemsskapet er derfor redusert til et minimum for å dekke utgiftene som medfølger i å tilrettelegge et godt tilbud for våre medlemmer.
Formålet er å kunne gi våre medlemmer et faglig påfyll, møte andre likesinnede og investorklare bedrifter. Vi vil tilrettelegge for at dere får nødvendig verktøy for å gjøre investeringer og kursopptak vil være tilgjengelig når dette er mulig.

Betingelser for medlemsskap

  • Medlemskap i BAN Arctic følger kalenderåret og gjelder fra 1. januar til 31. desember. Etter 1. november kan man kjøpe medlemskap for påfølgende år.
  • Medlemskapet er personlig.
  • Det er ingen angrerett på betalt medlemskap i hht til Angrettloven § 22, ledd c og n.
  • Medlemskapet er ikke gyldig før det er betalt. Gyldig medlemsbevis er e-post eller sms bekreftelse fra vår tredjepartsleverandør; Checkin.
  • Ved å melde deg inn i BAN Arctic aksepterer du vår personvernerklæring

 

For oppstartsbedrifter

Oppstartsbedrifter kan dessverre ikke bli medlem, men dere kan bli invitert inn til å presentere foran medlemmene. For mer info om dette, sjekk ut fanen «for startups».